Έλλη Κοκκίνου: «Η μητέρα μου πλήρωσε πάρα πολύ μεγάλα ποσά όλα αυτά τα χρόνια για εμένα»


Η Ελλη Κοκκίνου συνάντησε την Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε αρκετά σημαντικές πτυχές της ζωής της, με ιδιαίτερη συναισθηματική έμφαση στην μητέρα της.

«Η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, που με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη, ο στυλοβάτης του σπιτιού ακόμη και τώρα. Με άφησε στα 22 μου χρόνια να φύγω στην Αμερική και να σπουδάσω μουσική για 2 χρόνια, το μοναχοπαίδι της».

 

Σε άλλο σημείο και εμφανώς συγκινημένη δηλώνει πως η μητέρα της «είναι εκείνη που τα πλήρωσε όλα, για ιδιωτικά σχολεία και σπουδές σε Αμερική αλλά και εδώ για την γραφιστική. Μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά όλα αυτά τα χρόνια. Στήριξε την κάθε μου επιλογή είτε συμφωνούσε είτε όχι».

 

Ακόμη αναφέρθηκε στον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος θα γίνει 11 χρόνων τον Μάιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι αυστηρή μαμά, αλλά με κάνει και ότι θέλει κάποιες φορές…είμαι γλυκιά και απότομη επίσης για να σκληρύνει λιγάκι. Νιώθω πολλές φορές τύψεις που έχω υψώσει φωνή είτε γιατί μπορεί να έχω τα άγχη μου είτε γιατί μπορεί να είμαι με το ρολόι στο χέρι».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου:

 

«Δεν ήθελα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Τώρα, σε 3 χρόνια μπορεί να τα πούμε και να είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω. Το ξαναφτιάχνω τη ζωή μου δεν μου ταιριάζει σαν φράση…Είμαι στην προσπάθεια να βρω την ευτυχία μόνη μου και να μην εξαρτάται από έναν σύντροφο».

 

Δείτε στο απόσπασμα τα όσα είπε

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ