Γιαννακόπουλος: “Όσο πιο ψηλά γίνεται ο Παναθηναϊκός σε όλα τα τμήματα”

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (15.01.2019) στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” η Γ.Σ του Παναθηναϊκού ΑΟ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έθεσε τους στόχους του Συλλόγου…

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. του Παναθηναϊκού ΑΟ ήταν η έγκριση Δ.Σ. του “πράσινου” ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού.

Το “παρών” στη Γ.Σ. έδωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έθεσε τους στόχους του Συλλόγου για το μέλλον.

“Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται”, ήταν η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ, αναφέρεται:

«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» .

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού .

Το τροποποιημένο καταστατικό είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων Συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό».

Η δήλωση του Προέδρου κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν: «Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση είχαν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here