Άρθρο άποψης: “Καταστούν συνένοχο τη Νέα Δημοκρατία”

Όλα τελικά είναι προσχεδιασμένα. Πώς άλλωστε εμείς στην Ελεύθερη Ώρα γνωρίζαμε (σ.σ. βλέπε πρωτοσέλιδο Ε.Ω της 27ης Δεκεμβρίου 2018) ότι επόμενος ΥΠΕΘΑ μετά την παραίτηση Πάνου Καμμένου θα ήταν ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης; Αμέσως μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στις ΗΠΑ;

του Παναγιώτη Αποστόλου (Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου)

Στο ίδιο πλαίσιο προσυνεννόησης με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντάσσονταν και οι διάφοροι τσαμπουκάδες του Πάνου Καμμένου, περί αποχωρήσεως από τη Βουλή του ιδίου και του κόμματός του, όταν θα ερχόταν στο ελληνικό Κοινοβούλιο η εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Αφού, η διαβεβαίωση που δινόταν στον Πάνο Καμμένο, από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και από το στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού, ήταν πως αυτή η διαδικασία ψηφίσεως θα ερχόταν προς ψήφιση τον Μάρτιο και θα εξασφαλιζόταν η επιτυχής έκβαση της ψηφοφορίας από βουλευτές του Ποταμιού και κάποιους “κουκουλοφόρους” δεξιούληδες!

Όμως, δεν γνώριζε ο Πάνος Καμμένος, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ως γνήσιος κομμουνιστής είναι ιδιαίτερα δολοπλόκος και είχε ξεκινήσει το άδειασμα του αρχηγού των ΑΝΕΛ, προσεγγίζοντας βουλευτές του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και υπουργών της κυβερνήσεως, στελέχη των ΑΝΕΛ που κατέλαβαν υπουργική θέση καθ΄ υπόδειξη του Πάνου Καμμένου!
Έτσι, προήλθε η ξαφνική αλλαγή πολιτικών δεδομένων για τον Πάνο Καμμένο και η Κυριακάτικη παραίτησή του από την κυβέρνηση!

Μια ηχηρή παραίτηση, η οποία συνοδεύτηκε από σκληρή ρητορική προς τον Πρωθυπουργό, που δεν θα υπήρχε εάν εκτελείτο η “άτυπη συμφωνία” των δυο πολιτικών αρχηγών μέχρι τέλους!
Αυτό καταδεικνύει η “φυγή” Καμμένου από την κυβέρνηση με την εξαπόλυση ρουκετών κατά του Πρωθυπουργού:
«Θα πολεμήσω εντός και εκτός της Βουλής και από όπου αλλού τη Συμφωνία των Πρεσπών! Πρέπει να περάσει με 180+ βουλευτές από τη Βουλή των Ελλήνων αλλιώς είναι αντισυνταγματική! Θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα»!

Πατριωτικές θέσεις, που ξαφνικά θυμήθηκε ο Πάνος Καμμένος να διακηρύξει, βλέποντας ότι δεν βρίσκει την ψήφο του στο λαό και ότι ο Αλέξης Τσίπρας του άλωσε το κόμμα του, αφήνοντάς τον εντελώς γυμνό!

Εκλογές τον Μάρτιο;

Όλη λοιπόν η ειδησεογραφία των ΜΜΕ μετά την παραίτηση Καμμένου, κινείται γύρω από τη σφαίρα του αν θα βρεθούν εκείνοι οι “καλοθελητές” που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, ώστε μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2019 να έχει ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Όμως σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε, μια επικυρωμένη Συμφωνία από τη Βουλή των Ελλήνων, κολοβή και έωλη! Μια επικυρωμένη Συμφωνία που δεν θα έχει ψηφίσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση! Δηλαδή η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Το θέλει αυτό η επικυρίαρχη της Ελλάδος Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ; Η οποία, ως πρώτος παίχτης στο γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό παιχνίδι της Βαλκανικής κινεί τα νήματα της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία; Πού οραματίζεται την Μεγάλη Ενιαία Μακεδονία, ως γερμανικό προτεκτοράτο; Από τη στιγμή που στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα μπορούσε να εισέλθει η πΓΔΜ με οποιοδήποτε άλλο όνομα εκτός του ονόματος της Μακεδονίας;
Και μου δημιούργησε πολύ μεγάλο προβληματισμό και σκέψη, ο προ ημερών ερχομός της κ. Μέρκελ στην Αθήνα, αφού ήταν σίγουρο ότι οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των προαπαιτούμενων της Συμφωνίας θα πέρναγαν από το Σκοπιανό Κοινοβούλιο, καθώς επίσης και από το ελληνικό, με τον άλφα ή βήτα τρόπο και έτσι δεν ήταν απαραίτητη η εδώ παρουσία της!

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η πληροφορία που έλαβα και σας την καταθέτω, γνωρίζοντας ότι αποτελεί υψηλότατο ρίσκο!

Η Άγκελα Μέρκελ θέλει μια Συμφωνία που να έχει γίνει αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της Βουλής των Ελλήνων! Τότε και μόνο εξυπηρετούνται απόλυτα τα σχέδια της Γερμανίας για την μελλοντική δημιουργία της Μεγάλης Ενιαίας Μακεδονίας!

Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό;

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και η χώρα οδηγείται σε εκλογές!
Σε αυτές η ΝΔ θα είναι – όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν – το πρώτο κόμμα! Είτε με αυτοδυναμία, είτε με συμμαχική κυβέρνηση ΝΔ και “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” της κ. Φώφης Γεννηματά!

Που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών, για την παράδοση της εθνότητας και της γλώσσας, όχι όμως και της διπλής ονομασίας στο οριστικό όνομα της γείτονας χώρας των Σκοπίων! Μια θέση διατυπωμένη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες!

Σε αυτήν την περίπτωση, ο καθ΄ όλα γερμανοκρατούμενος Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ θα επαναπροσδιορίσει – παίρνοντας την εντολή από τη Βουλή της χώρας του – τη Συμφωνία των Πρεσπών στα ζητήματα της εθνότητας και της γλώσσας! Αφού τη Γερμανία δεν την ενδιαφέρει ποια εθνότητα και ποια γλώσσα θα αναγνωρίσει για τα Σκόπια η διεθνής Κοινότητα! Την ενδιαφέρει μόνο το ΟΝΟΜΑ! Στο οποίο να υπάρχει η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Έτσι, η νέα Συμφωνία θα περιλαμβάνει μόνο την απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας προς τα Σκόπια! Απόφαση που δεν θα βρει αντίθετους, τη ΝΔ ή και την “Δημοκρατική Συμπαράταξη”! Βεβαίως και τον ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο περνάει η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή των Ελλήνων!

Εάν δε, επικρατήσει αυτό το σενάριο, που μας δόθηκε ως πληροφορία από μεριά Αμερικής, εκλογές θα έχουμε 17 ή 24 Μαρτίου 2019!

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here