Η νέα μόδα θέλει το τζιν με ένα μπατζάκι φαρδύ και ένα στενό – Ή μήπως όχι;


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η μόδα έχει γίνει κάπως παραπάνω extreme απ’ ότι περιμέναμε. Και εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα, διαπιστώνουμε ότι τελικά δεν είδαμε τίποτα!

Μέσω του social media ανακαλύψαμε το ασύμμετρο τζιν, το οποίο, βεβαίως, δεν προτείνει τίποτα πέρα από το συνηθισμένο, αν το δει κανείς μόνο από τη μια… πλευρά του.

Αν το κοιτάξει αλλιώς, θα δει ότι πρόκειται για ένα παντελόνι με ένα λεπτό πόδι και ένα φαρδύ. Η παράξενη πρόταση έρχεται από την ουκρανικής καταγωγής σχεδιάστρια Ksenia Schnaider και ακολουθεί την τάση 50/50 που βρισκόταν παντού το περασμένο καλοκαίρι, πηγαίνοντας την σε μια νέα και απροσδόκητη κατεύθυνση. Τώρα όσες δεν μπορούν να αποφασίσουν μεταξύ του στενού παντελονιού ή της καμπάνας, χάρη στην Schnaider, δεν θα έχουν πλέον κανέναν ενδοιασμό.

Το στυλ ακολουθεί τα βήματα των demi-jeans σχεδιαστών, ένα είδος διάφορων στυλ το οποίο φόρεσαν το περασμένο καλοκαίρι οι Bella και Gigi Hadid, Adwoa Aboah και Dua Lipa. Το «διχασμένο» στυλ που προκάλεσε σάλο σε όλο τον κόσμο της μόδας αλλά σίγουρα απαιτεί θάρρος για να φορεθεί σε μια καθημερινή μέρα.

Η απάντηση της σχεδιάστριας για το εντυπωσιακό (δεν μπορείς να πεις!) δημιούργημά της είναι η εξής: «Όταν είχα πρωτολανσάρει πριν κάποιο καιρό το ασύμμετρο τζιν, κάποιοι το είχαν αγαπήσει αλλά κάποιοι άλλοι με ρώτησαν αν πρόκειται για κάποιο αστείο» λέει γελώντας. «Μου είπαν ότι η ιδέα ήταν πολύ τρελή και ότι κανείς δεν χρειάζεται τζιν σαν αυτό, γι ‘αυτό παραιτήθηκα από την ιδέα για μερικές σεζόν, αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω. Είναι καλό να κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε για την ιδέα σου και σίγουρα να τους κάνεις να γυρίζουν τα κεφάλια τους καθώς περπατάς»!

Τώρα μάλλον η σχεδιάστρια μας τρολάρει; Πιθανώς. Αλλά δεν αποκλείεται να δούμε το ..αναποφάσιστο τζιν της Schnaider να λανσάρεται από κάποια από τις αδελφές Hadid.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ