Σοφία Κόπολα και Μπιλ Μάρεϊ ξανά μαζί!


16 ολόκληρα χρόνια μετά το πολυαγαπημένο «Χαμένοι στη Μετάφραση», που χάρισε στον Μπιλ Μάρεϊ μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και στη Σοφία Κόπολα ένα Οσκαρ Καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, καθιερώνοντάς την παράλληλα ως ένα από τα σημαντικότερα νέα ταλέντα του αμερικανικού σινεμά, ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά.

Και όχι, δεν ξεχάσαμε το ειδικό, ωριαίο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα «A Very Murray Christmas» που σκάρωσαν μαζί το 2015 για λογαριασμό του Netflix, απλά αυτή φορά μιλάμε για μια κανονική ταινία…

Το σενάριο του «On the Rocks», όπως θα λέγεται η ταινία, το οποίο υπογράφει η ίδια η Κόπολα, ακολουθεί μία νεαρή μητέρα (την υποδύεται η Ρασίντα Τζόουνς) που επανασυνδέεται με τον εκκεντρικό πάλαι ποτέ playboy πατέρα της σε μια περιπέτεια με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Κάτι που μοιάζει, δηλαδή, με ολότελα γνώριμο πεδίο για την Κόπολα, φέρνοντας στο μυαλό τόσο το «Χαμένοι στη Μετάφραση» όσο και το τιμημένο με Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας «Somewhere».

Η ταινία σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της Apple με τη δραστήρια Α24, μια πολυσυζητημένη συνεργασία ανάμεσα στον τεχνολογικό κολοσσό και τη δραστήρια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής και διανομής, που υπογράφτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και έχει ως στόχο τη δημιουργία πολυάριθμων ταινιών μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, οπότε δεν γνωρίζουμε αν το «On the Rocks» θα προβληθεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες ή θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για streaming μέσα από την πλατφόρμα της Apple.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη στη Νέα Υόρκη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ