Ριάνα: Κάνει αγωγή 75 εκ. στον πατέρα της!


Η pop star τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται το όνομά της.

Η σχέση της Rihanna και του πατέρα της Ρόναλντ Φέντι δεν ήταν ποτέ καλή, αφού η ίδια έχει δηλώσει πως λόγω της κακής του συμπεριφοράς κουβαλά παιδικά τραύματα.

Όπως έχει εξομολογηθεί, την ανάγκαζε να πουλά ρούχα στον δρόμο, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ασκούσε βία στην οικογένειά του και διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η διάσημη performer καταθέτει, λοιπόν αγωγή εναντίον του, ισχυριζόμενη ότι εκμεταλλεύεται το brand της Fenty Beauty και Savage x Fenty, χωρίς την άδειά της. Ο πατέρας της μαζί με συνεργάτη του δημιούργησαν την εταιρεία Fenty Entertainment, το 2017, λίγο μετά την παγκόσμια επιτυχία της Ριάνα με τις σειρές καλλυντικών και εσωρούχων της.

Η Rihanna στην αγωγή της ισχυρίζεται πως ο πατέρας της και ο συνεργάτης του άντλησαν εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους φορείς με δόλιο τρόπο. Μάλιστα, είχαν κλείσει μία συμφωνία που όριζε ότι η Ριάνα θα πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική, από την οποία κερδίσανε 15 εκατομμύρια δολάρια «για λογαριασμό της», χωρίς καμία νόμιμη εξουσιοδότηση.

 

Ριάνα: Κάνει αγωγή 75 εκ. στον πατέρα της!

Ριάνα: Κάνει αγωγή 75 εκ. στον πατέρα της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ