Συγκλονίζει η Τάμτα με την περιγραφή της: «Μπήκα στο αμάξι, με πήγαν εκτός…»


Η Τάμτα προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθούν

Η Τάμτα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ ότι θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ-Αβίβ.

Η Τάμτα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο ΡΙΚ1. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την εποχή που ήταν στη Γεωργία και πως την «έκλεψε» μια μέρα σε ηλικία 14 ετών ο πατέρας της κόρης της.

Η Τάμτα αναφέρει: «Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή»!
Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ