Ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό.


Για οκτώ σερί ματς στη φετινή Ευρωλίγκα μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός δεν είχε… χαρεί. Οι “ερυθρόλευκες” όμως κατάφεραν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, επικρατώντας της Σόπορτ με 63-52 στη Χαλκίδα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε μία ιστορική νίκη επί της Σόπρον με 63-52 στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας! Οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Παντελάκη έκαναν ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, είχα επιμέρους σκορ 22-11 και μπήκαν έτσι στην τελευταία περίοδο προηγούμενες με 50-36. Η διαφορά έφτασε και τους 18 πόντους (57-39), η Σοπρόν προσπάθησε να πλησιάσει όμως αυτό δεν έγινε ποτέ και ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη του ιστορική νίκη στην Ευρωλίγκα.

Οι “ερυθρόλευκες” υποχρέωσαν την ουγγρική ομάδα στην 4η ήττα της, με την οποία έχασε έδαφος στην… καταδίωξη της πρωτοπόρου και αήττητης Ντιναμό Κουρσκ.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού η Τζέσικα Τόμας με 15 πόντους ενώ ακολούθησε η Λικέντρα Τζόνσον με 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 28-25, 50-36, 63-52 View this post on Instagram

Photogallery από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Sopron Basket για την Euroleague Women. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #basket #Basketball #basketballwomen #EuroleagueWomen

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on Jan 16, 2019 at 10:02am PST


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ