Κύπελλο Ισπανίας: “Σοκ” για Ατλέτικο Μαδρίτης στο 88’ και αποκλεισμός. video


«Σφαλιάρα» για την Ατλέτικο στο Κύπελλο Ισπανίας. Η ομάδα του Σιμεόνε έφερε 3-3 μέσα στη Μαδρίτη με την Χιρόνα, γνωρίζοντας την ισοφάριση στο 88’ και αποκλείστηκε από τη φάση των «8» του Copa del Rey με δυο ισοπαλίες (συνολικό σκορ 4-4)!

Τεράστια έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού η Χιρόνα έφερε 3-3 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα και το τελικό 3-3, με συνδυασμό το 1-1 του πρώτου αγώνα, έστειλε τους φιλοξενούμενους στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Κάλινιτς στο 12′ έκανε το 1-0. Η Χιρόνα απάντησε στο 37′ με ωραία προσπάθεια του Φερνάντεθ. Στο 59′ ο Στουάνι έδωσε προβάδισμα στους Καταλανούς, αλλά η Ατλέτικο εφτά λεπτά αργότερα έκανε το 2-2 με τον Κορέα.

Οι παίκτες του Σιμεόνε πήραν κεφάλι στο σκορ στο 84′ με τον Γκριεζμάν, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντουμπιά διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έδωσε στην ομάδα του το «εισιτήριο» για τους «8» του Copa del Rey.

Να αναφέρουμε πως η Χιρόνα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ