Πήρες πρόσκληση για το ραντεβού ανταλλαγής συντρόφων στο παιχνιδιάρικο ξενοδοχείο;


Πήρες πρόσκληση για το ραντεβού ανταλλαγής συντρόφων στο παιχνιδιάρικο ξενοδοχείο; Όχι; Δες που και πότε θα γίνει το απόλυτο πάρτι

Ραντεβού για ερωτικό ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης θα δώσουν σε μεγάλο τουριστικό θέρετρο οι ανά τον κόσμο swingers, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συνδυάζουν τις διακοπές τους στη χώρα μας με σεξουαλικά παιχνίδια χωρίς όρια και οργιώδη πάρτι, που περιλαμβάνουν συνεχείς εναλλαγές συντρόφων!

Ως χώρος συνάντησης των 177 ξαναμμένων ζευγαριών από το εξωτερικό και την Ελλάδα έχει οριστεί και φέτος, για μία εβδομάδα, ξενοδοχείο, που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει βάλει την περιοχή στον παγκόσμιο χάρτη του σεξοτουρισμού!

Πήρες πρόσκληση για το ραντεβού ανταλλαγής συντρόφων στο παιχνιδιάρικο ξενοδοχείο;

Όπως είπε ο οικοδεσπότης, τα ζευγάρια που επιλέγουν να περάσουν στιγμές ακολασίας έχουν φροντίσει να πάρουν διαβεβαιώσεις από το τουριστικό γραφείο που τους έκλεισε το πακέτο διακοπών ότι θα τηρηθούν απόλυτη εχεμύθεια και αυστηροί κανόνες ασφαλείας.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια επιλέγουν το ξενοδοχείο ολοένα περισσότερες διασημότητες, προσωπικότητες του διεθνούς jet set και γόνοι κροίσων για να κάνουν πράξη τις ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις τους.

Έχει απολαύσει καυτές διακοπές στο ξενοδοχείο και γνωστός αστέρας του Hollywood, ο οποίος κατέφτασε στο ραντεβού με το ιδιωτικό του jet!

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, κάθε βράδυ διοργανώνονται στο ξενοδοχείο θεματικές βραδιές οργιών, κατά τη διάρκεια των οποίων τουρίστες περιφέρονται μεταμφιεσμένοι σε… ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, ναύτες, γοργόνες, ακόμα και cowboys! Τα σεξουαλικά παιχνίδια και οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου.

Διάφορα γούστα

Παράλληλα, έσπευσε να διαχωρίσει τα είδη των swingers, λέγοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες ζευγαριών. Σε αυτές εντάσσονται οι swingers που έρχονται στο ξενοδοχείο με τις παρέες τους -άλλα τέσσερα ή πέντε ζευγάρια- και κυκλοφορούν συνεχώς μαζί, οι… ματάκηδες, οι οποίοι έχουν τον ρόλο του παρατηρητή και δεν συμμετέχουν στα πάρτι, αλλά και όσοι «πάνε» με όλους.

Όπως ανέφερε ακόμα ο ξενοδόχος, εκτός από ξένους πελάτες, τον πρώτο χρόνο είχαν κλείσει διακοπές και τέσσερα ζευγάρια Ελλήνων swingers, το ένα μάλιστα από την Κρήτη, το οποίο δεν εμφανίστηκε.

Καταλήγοντας, είπε ότι το 40% των ζευγαριών επιστρέφει στο ξενοδοχείο την επόμενη χρονιά και ότι η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε από την Αμερική, για να εξαπλωθεί τα επόμενα χρόνια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Γαλλία και η Ελλάδα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ