Της υπογραφής το κάγκελο – Διάσημες Ελληνίδες γυρνάνε ταινίες και τις στέλνουν Εμιράτα


Της υπογραφής το κάγκελο: Το κάνει η Ελληνίδα! Πολύ μάλιστα… Το κακό είναι ότι το κάνει επί πληρωμή και εδώ οι χαρακτηρισμοί αλλάζουν

Αλλά ποιος νοιάζεται; Πονηρές όλες κάνουν τα χρυσά συμβόλαια με χρυσούς όρους και βγάζουν το υλικό εκτός χώρας, μην πέσουμε και σε γνωστούς… Κοντοχωριανούς!

Το ότι πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν περάσει από το γραφείο του γνωστού παραγωγού προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία, είναι κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του παλαιότερα από την εταιρεία παραγωγής του έχει περάσει το… 60% της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δαιμόνιου παραγωγού.

Σύμφωνα τις πληροφορίες ο παραγωγός το πήγε ένα βήμα παραπέρα καταφέρνοντας να κλείσει το deal της δεκαετίας που θα εκτόπιζε σε πωλήσεις ακόμα και το «Απαγορευμέvο» DVD της Τζούλιας. Και δώστε έμφαση στο «θα».

Της υπογραφής το κάγκελο – Διάσημες Ελληνίδες γυρνάνε ταινίες και τις στέλνουν Εμιράτα

Ποιος είναι ο λόγος;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο πασίγνωστες Ελληνίδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα αισθησιακής ταινίας, την οποία όμως -για κακή του τύχη- το ελληνικό κοινό δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει ποτέ. Ο λόγος; Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν και η συμφωνία των συγκεκριμένων γυναικών με τον παραγωγό, με τον ίδιο να παραδέχεται πως πράγματι πολλές Ελληνίδες τον πλησίασαν για να γυρίσουν ταινίες αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό θα είναι διαθέσιμο στη Σαουδική Αραβία και σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα.

Το πικάvτικο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως μία εκ των «τολμηρών» που έχει ήδη γυρίσει την πρώτη της ταινία με υπογραφές είναι τόσο διάσημη που θα κατάφερνε να σαρώσει από το πρώτο δεκάλεπτο της κυκλοφορίας του DVD της.

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική που άφησε «δυνατό» υλικό, μιας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του οι Ελληνίδες που έχουν δεχτεί να γυρίσουν ταινίες με τέτοιου είδους περιεχόμενο που δεν θα φτάσει στα χέρια του κοινού της χώρας μας είναι πολλές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ