Έκανε ενέσεις με σπέρμα για τον πόνο στην μέση του – Δείτε πώς έγινε

Ένας Ιρλανδός έπαθε σοβαρή λοίμωξη του δέρματος επειδή έκανε ενέσεις με το δικό του σπέρμα, σύμφωνα με μια απίστευτη υπόθεση που δημοσιεύθηκε σε επιστημονική επιθεώρηση.

Ο 33χρονος είπε στους γιατρούς ότι συνήθιζε να κάνει μηνιαίως ενέσεις με σπέρμα, “για να θεραπεύσει” τον μακροχρόνιο πόνο στην μέση του, αναφέρεται στην σχετική έκθεση.

Περιττό να πούμε ότι το σπέρμα δεν θεραπεύει τον πόνο στην πλάτη…!
Ο… παθών πήγε στο νοσοκομείο, ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε στην μέση σηκώνοντας ένα βαρύ αντικείμενο, πριν από τρεις μέρες. Οι γιατροί τότε παρατήρησαν ότι το δεξί του χέρι ήταν κόκκινο και πρησμένο. Όταν τον ρώτησαν αν κάνει κάτι στο χέρι του, εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε τακτικά ενέσεις με το σπέρμα του!

Μάλιστα, τις τελευταίες τρεις… δόσεις σπέρματος, τις έκανε τόσο ενδοφλέβια, όσο και ενδομυϊκά. Το σπέρμα είχε συγκεντρωθεί στον μαλακό ιστό του χεριού του, προκαλώντας του βακτηριακή λοίμωξη (κυτταρίτιδα). Μέσα σε 24 ώρες, το πρήξιμο εξαπλώθηκε από το σημείο που είχε κάνει την ένεση και είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του.

Ερυθρότητα και οίδημα στο χέρι του 33χρονου, ο οποίος έκανε ενέσεις με σπέρμα

Για τη θεραπεία της λοίμωξης, οι γιατροί χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά στον 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο πόνος στην πλάτη του μειώθηκε.

Οι συγγραφείς της έκθεσης γι’ αυτή την απίστευτη ιστορία, σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές στην ιστορία της ιατρικής βιβλιογραφίας, για άτομα που να έκαναν ενδοφλέβια έγχυση σπέρματος.

Αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν μπόρεσαν να θυμηθούν οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση, ακόμα και αν δεν έχει συμπεριληφθεί σε σχετική έκθεση επιστημονικού περιοδικού.

Η απίστευτη αυτή περίπτωση δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου της επιστημονικής επιθεώρησης Irish Medical Journal.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ