Γιάννης Στάνκογλου: «Η Ζέτα δουλεύει πολύ, είναι επαγγελματίας, ακούει πολύ τον σκηνοθέτη»


Αναμετράται με έναν από τους δυσκολότερους ρόλους της καριέρας του, τον μυθιστορηματικό πρωταγωνιστή του Καραγάτση τον Φινλανδό Βασίλι Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν.

Έναν αλήτη αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας διαπράξει πολλών ειδών εγκλήματα στη Ρωσία έρχεται στην Ελλάδα να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά στο περιοδικό Gala για την περίπτωση εκείνη που η παράσταση μπορεί να μην αρέσει στο κοινό και πόσο τον επηρεάζει. 

«Ερμηνευτικά, όχι. Σίγουρα δεν είμαι όσο ευτυχισμένος θα ήμουν σε μία παράσταση στην οποία θα πήγαιναν όλα καλά και το κοινό θα ήταν κοντά μου. Προσπαθείς, εκεί που βλέπεις ότι χάνεται το κοινό, να το τραβήξεις πάλι πίσω. Δεν με επηρεάζει τόσο. Δεν ξέρω, επίσης, τι θα πει αποτυχία. Καμιά φορά συμβαίνει πράγματα τα οποία δεν πήγαν καλά από εμπορικής πλευράς να είναι πραγματικά καλά. Δεν κάνεις αυτή τη δουλειά για να επιτύχεις ή για να αποτύχεις. Απλώς είναι μέρος της δουλειάς και όλο αυτό το πράγμα», λέει ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ναι, ούτε στο θέατρο ούτε γενικότερα είχαμε ξανασυνεργαστεί. Είναι μία πολύ ωραία συνεργασία. Η Ζέτα δουλεύει πολύ, είναι επαγγελματίας, ακούει πολύ τον σκηνοθέτη, μερικές φορές σε υπερβολικό βαθμό…».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ