ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο των ΤΕΕΜ στην οικία του Σπύρου Δανέλλη

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στην αστυνομία έπειτα από μία… περίεργη «επίσκεψη» που δέχθηκε στην οικία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ δύο άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση προσέγγισαν την οικία του κ. Δανέλλη και άρχισαν να κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο.

Εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από την πόρτα ο βουλευτής, ο οποίος έντρομος είδε δύο άτομα να στέκονται λίγα μέτρα μακρυά του.

Οι δύο άγνωστοι, με το που είδαν τον βουλευτή να βγαίνει από το σπίτι του, φόρεσαν στα γρήγορα τις κουκούλες των μπουφάν τους, έτρεξαν προς ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.

Προφανώς οι δύο άνδρες υπολόγιζαν ότι ο βουλευτής θα έλειπε από την οικία του γι’αυτό και με το που τον είδαν τράπηκαν σε φυγή. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο άγνωστοι κατάφεραν να προσεγγίσουν την οικία του βουλευτή παρόλο που αυτή φυλάσσεται.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να σπεύδουν στο σημείο συλλέγοντας στοιχεία για την περίεργη «επίσκεψη» καθώς εικάζεται πως οι άγνωστοι ήθελαν να αφήσουν στο σημείο ύποπτο αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες των ΤΕΕΜ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ