Ο Καμμένος διέγραψε επίσημα Κουντουρά και Κόκκαλη από τους ΑΝ.ΕΛ.


Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά και ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφονται οριστικά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης διεγράφησαν από τους ΑΝΕΛ διότι ως μέλη των ΑΝΕΛ και κατέχοντας υπουργικές θέσεις αρνήθηκαν να παραιτηθούν από τις θέσεις αυτές και αντιτάχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο «ευθέως», όπως αναφέρουν οι σχετικές αποφάσεις στις πολιτικές επιλογές του Κινήματος για αποχώρηση των μελών των ΑΝΕΛ από υπουργικές θέσεις που κατέχουν.

Όπως σημειώνεται στις αποφάσεις η πράξη αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση εκ μέρους των, των διατάξεων τόσο του Καταστατικού όσο και του Κώδικα Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος είχε «τελειώσει» τους δύο υπουργούς μέσω Twitter αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση τους.

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Μετά την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά, ο πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να «τελειώσει» και τον Βασίλη Κόκκαλη, μετά τη δήλωσή του ότι στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα και σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος έθεσε εκτός κόμματος τον βουλευτή Λάρισας:

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ