Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Φυσικά και με ενδιαφέρει το κομμάτι της παρουσίασης»


Φέτος απολαμβάνουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, όπως και η Μαρία Ιωαννίδου, είναι οι… συνδετικοί κρίκοι της τότε εποχής με το τώρα. Τι της είπαν για το ρόλο οι δύο αυτοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες;

«Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που βρίσκονται μαζί μας. Οι δύο αυτοί άνθρωποι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και πολύ συγκινητικά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή μου έδωσαν τεράστια δύναμη με τα σχόλια τους. Νομίζω ότι και για τους ίδιους είναι πολύ συγκινητικό και σημαντικό το ότι βρίσκονται εκεί, γιατί θυμούνται κι αυτοί όλα εκείνα τα χρόνια και την εποχή. Δεν μου αρέσει και αισθάνομαι άβολα, να μιλάω και να λέω τι καλά είπαν οι άλλοι για μένα. Όλα τα καλά σχόλια που έχω ακούσει για μένα από εκείνους τους ανθρώπου είναι θησαυρός και τα κρατάω πολύ βαθιά στο μυαλό μου, όχι, μόνο για τη συνεργασία αυτή, αλλά και για όλα τα άλλα από εδώ και πέρα. Βρισκόμαστε στο «Gazi Theater» και παίζουμε κάθε Κυριακή. Κατάφερα να φύγω λίγο τις γιορτές με τα παιδιά μου, 2-3 ημέρες, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, με την καθημερινή παρουσία μου στην τηλεόραση και με το θέατρο, δεν είχα τη δυνατότητα να φύγω, φέτος είχα προγραμματίσει να… δραπετεύσουμε για 2-3 ημέρες έστω, οι τρείς μας, αλλά και με άλλη παρέα, φίλους μας, και ξέκλεψα 2-3 ημέρες μόνη μου να ξεκουραστώ. Το είχα αρκετά μεγάλη ανάγκη κι εγώ, οπότε…», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

Όσο για τα σχέδια της αναφορικά με την τηλεόραση;

«Συζητούσα με άλλους σταθμούς αλλά τελικά έκλεισα με τον Alpha, πρόκειται για ένα πολύ ωραίο σίριαλ που θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν στο σταθμό, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες και θα βγει στις οθόνες μας τη νέα σεζόν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Φυσικά και με ενδιαφέρει το κομμάτι της παρουσίασης. Πρώτα ο Θεός του χρόνου αν προκύψει και κάτι άλλο στο οποίο μπορούμε να μιλήσουμε στο κομμάτι της παρουσίασης φυσικά και θα με ενδιέφερε», λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ