NBA: Ο Κούζμα μπήκε στα… παπούτσια του ΛεΜπρον Τζέιμς. Σπουδαία νίκη για Λέικερς – video


Οι Λέικερς φαίνεται ότι αρχίζουν να μαθαίνουν να παίζουν και χωρίς τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Η ομάδα του Λος Άντζελες πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της στην διάρκεια της απουσίας του «Βασιλιά», παίρνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα των Θάντερ.

Οι Λέικερς, παρότι αγωνίστηκαν για ακόμα μία φορά χωρίς τον ηγέτη τους, ΛεΜπρον Τζέιμς, επικράτησαν των Θάντερ στην παράταση με 138-128 μέσα στην Οκλαχόμα.

Η ομάδα του Λος Άντζελες βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 17 πόντους, ωστόσο έκανε την ανατροπή, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να πάρει μεγάλες νίκες και χωρίς τον “Βασιλιά”. Ο Κάιλ Κούζμα με 32 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών.

Για τους Θάντερ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολ Τζορτζ με 27 πόντους, ενώ σε double double έφτασε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (26 πόντοι και 13 ασίστ) και ο Στίβεν Άνταμς (17 πόντοι και 15 ριμπάουντ).

Οι Ουίζαρντς ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη στον έναν αγώνα του ΝΒΑ που -παραδοσιακά κάθε χρόνο- γίνεται στο Λονδίνο, επικρατώντας με 101-100 των Νικς στην O2 Arena, χάρη σε ένα καλάθι που δεν…μπήκε ποτέ. Συγκεκριμένα η μπάλα στην τελευταία προσπάθεια του Τόμας Μπράιαντ,  δεν κατέληξε στο καλάθι, αφού οι Νικς την έκοψαν στην κάθοδό της, αλλά  το δίποντο μέτρησε.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές της Ουάσινγκτον ο Μπράντλι Μπιλ με 26 πόντους, κορυφαίος για εκείνη της Νέας Υόρκης ο Μουντιέ με 25 πόντους, ενώ ο Βολντέ έκανε double double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA

Ουάσινγκτον-Νέα Υόρκη 101-100
Σαρλότ-Σακραμέντο     114-95
Ιντιάνα-Φιλαδέλφεια    96-120
Τορόντο-Φοίνιξ        111-109
Ντένβερ-Σικάγο        135-105
Οκλαχόμα-ΛΑ Λέικερς   128-138 (παράταση)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ