Ματούλα του Κολωνακίου: Ο γιος της αναλαμβάνει την αποτέφρωση της


Η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, την περασμένη Δευτέρα με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι είχε πεθάνει επτά μέρες και την βρήκαν μετά από έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία της. Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν στη συνέχεια σχετικά με την ταφή της.

Τέλος το στο θρίλερ της ταφής της

Ο Νίκος Νικόλιζας μίλησε στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης και αποκάλυψε πως ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, θα αναλάβει τη διαδικασία.

Η αποτέφρωση

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία.
Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε ο δημοσιογράφος.

Ματούλα: Τα τελευταία χρόνια της ζωής της

Το τελευταίο διάστημα η 76χρονη ζούσε μόνη και ξεχασμένη από τους πάντες ενώ σε αναρτήσεις πριν από λίγους μήνες στο Facebook δήλωνε στεναχωρημένη καθώς κινδύνευε να μείνει άστεγη από το σπίτι στο οποίο ζούσε για πολλά χρόνια: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ