Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: Έκανα τον 50χρονο να πει τον “Δεσπότη Παναγιώτη”


Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: Όλα άρχισαν πριν 4 χρόνια, όταν ήμουν 18 χρονών και θα έδινα πανελλήνιες. Ήμουν 1.78, τα μαλλιά μου μέχρι τη μέση και τα χείλια μου φουσκωτά

Έκανα με ένα καθηγητή ιδιαίτερα στο μάθημα της έκθεσης και της ιστορίας και με τη γυναίκα του στο μάθημα των αρχαίων. Η γυναίκα του ήταν πολύ στριμμένη, καθώς θεωρούσα ότι με ζήλευε αρκετά. Αυτός ήταν γύρω στα 50.

Όλα άρχισαν όταν είχα ξεχάσει ότι είχαμε μάθημα και ήμουν σπίτι, καθώς δοκίμαζα κάτι νέα ρούχα. Φορούσα ένα σορτσάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα τον πισινό μου, μια κοντή μπλούζα και δοκίμαζα και κάτι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο.

Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και ήταν αυτός. Όταν με είδε σάστισε και όπως παρατήρησα “φούσκωσε” για τα καλά ο καβάλος του, όμως επειδή δεν ήθελε να δείξει κάτι μου λέει «δε με περίμενες;».

Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: Έκανα τον 50χρονο να πει τον “Δεσπότη Παναγιώτη”

Δεν ξέρω γιατί, αλλά του είπα «ναι… γι’ αυτό είμαι ντυμένη έτσι». Δεν απαντάει, καθόμαστε και βλέποντας πως κοίταζε το στήθος μου και με ερέθισε. Έκανα ότι μου έπεσε το στυλό και έσκυψα να το μαζέψω.

Εκείνη τη στιγμή το σορτσάκι μπήκε μέσα στον πισινό μου και ο καθηγητής σηκώθηκε όρθιος, με ρώτησε αν είναι εδώ οι γονείς μου και αν είμαι πaρθένα. Του απάντησα όχι και στα δύο και σε κλάσματα δευτερόλεπτων, έβγαλε τη ζώνη του.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Αναψοκοκκίνισα απίστευτα, έβγαλα το σορτσάκι μου, έκατσα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να παίζω μόνη μου. Αυτός είχε φτιαχτεί τόσο πολύ, που σε 2 λεπτά τελείωσα.

Αμέσως τον πήρα, τον πήγα στο δωμάτιο μου και του πέρασα χειροπέδες. Η απάντηση του σ’ όλα αυτά ήταν… «κ….., εμένα δεν με έχει π@δ@ξει καμιά μέχρι σήμερα» και του λέω… «θα δεις». Δε μπορούσε να κουνηθεί εξαιτίας των χειροπέδων κι εγώ άρχισα και τον έγλυφα μέχρι να τελειώσει στο στόμα μου. Είχε τρελαθεί! Βόγκαγε και με έβριζε.

– Π…..… μου έλεγε, μόλις με λύσεις θα σε γ……. μέχρι να βγάλεις αίμα.

Γελάω με ειρωνικό ύφος και κάθομαι πάνω του. Άρχιζα και χόρευα με τον τίγρη του μέσα μου, ενώ αυτός δεν άντεχε από το θέαμα.

Τελειώνει, εγώ κάθομαι στην καρέκλα και τον αφήνω να με κοιτάει που έπαιζα πάλι μόνη μου. Όταν τελειώσαμε, μου είπε ότι τόσο καλό κρεβάτι δεν έχει ξανακάνει.

Όταν του είπα ότι και εγώ τέλειο παλούκι δεν έχω ξαναδεί, τρελάθηκε! Την επόμενη μέρα, πήγα σπίτι του να γράψω διαγώνισμα, μπαίνω στην τουαλέτα και με τρόπο με ακολούθησε χωρίς να καταλάβει τίποτα η γυναίκα του.

Με πήρε πάνω στο πλυντήριο. Όσο ήταν μέσα μου, με έπαιζε και τελείωσα όπως κι αυτός μέσα μου. Η γυναίκα του ακόμα δεν έχει καταλάβει κάτι κι εμείς με τον καθηγητή μου βρισκόμαστε ακόμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ