“Επίθεση” Μπέου σε UEFA. “Ελπίζω να έχουν καλό ταμείο”

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος μετά την αθωωτική απόφαση για το Koriopolis, καθώς έβαλλε κατά της τότε ΕΠΟ, της Superleague και της UEFA, υποστηρίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Για δικαίωση έκανε λόγο ο δήμαρχος Βόλου, μετά την αθώωσή του στη δίκη για τους στημένους αγώνες και πλέον φαίνεται έτοιμο να περάσει στη… αντεπίθεση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την UEFA, όπως υποστήριξε και στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95.5.Οι δηλώσεις του Μπέου

«Εύχομαι ούτε ο χειρότερος μου εχθρός να βιώσει ότι βίωσα εγώ. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μου πει ότι έχει απόδειξη θα πάω μόνος μου στη φυλακή. Αυτοί οι κύριοι της UEFΑ ελπίζω να έχουν καλό ταμείο γιατί τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας για μένα ώστε να δικαιωθούμε όλοι στον Βόλο.

Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν; Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου; Δε θα στραφώ εναντίον της πατρίδας μου, αλλά οι υπόλοιποι να περιμένουν.

Δε φταίει εκείνη, εάν υπήρχαν επίορκοι δικαστές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στο Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους και αθωώθηκα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here