Κρεμώδες spread από μπισκότα κανέλας


Λαχταριστή “αλοιφή” από τα αγαπημένα σου μπισκότα

Συστατικά

30 μπισκότα κανέλας (ή της επιλογής σου)
1 κ. γλυκού άχνη ζάχαρη
1/2 κ. γλυκού κανέλα
1/4 φλ. γάλα
2 κ. σούπας λάδι καρύδας
1/2 κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Τρόπος μαγειρέματος

Στο μπλέντερ χτύπησε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.

Πρόσθεσε την ζάχαρη, την βανίλια, το γάλα, το λάδι καρύδας, την κανέλα και το αλάτι.
Συνέχισε να χτυπάς στο μπλέντερ τα υλικά για άλλα δύο λεπτά.

Μπορείς να “παίξεις” με την ποσότητα του γάλακτος (να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις) για την σύσταση που προτιμάς.

Όταν το μείγμα γίνει λείο, μετάφερέ το σε ένα βαζάκι και άφησέ το στο ψυγείο για 20 λεπτά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ