Δεν θα τολμούν να πάνε πάνω από τη Λάρισα: «Ντου» πολιτών στον Σκουρλέτη – Μάχες με τα ΜΑΤ για να μην εισβάλουν στην αίθουσα


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Πάνο Σκουρλέτη, κατά την έλευσή του στο Δημαρχείο του Βόλου, όπου μιλάει αυτή την ώρα σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλη της Επιτροπής Αγώνα πολιτών κατά της καύσης RDF, μέλη αριστερών κομμάτων και κινημάτων βρίσκονται έξω από το κτίριο και διαμαρτύρονται έντονα, ενώ κατά την έλευσή του τον αποδοκίμασαν έντονα. Μάλιστα, διμοιρίες των ΜΑΤ κρατούν ακόμα το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την αίθουσα στην οποία μιλά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης βρίσκεται από το μεσημέρι στον Βόλο και μιλά στους τοπικούς βουλευτές, σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος για τη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Παρούσα στην εκδήλωση και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Έξω από το δημαρχείο όμως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης. Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την αστυνομία που δεν τους επιτρέπει να εισέλθουν στο χώρο. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», απαντούν οι διαμαρτυρόμενοι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ