Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στον ρόλο του Ίθαν Χαντ


Ο Tom Cruise αποκάλυψε ότι θα γυριστούν το επόμενο διάστημα δύο ταινίες της επιτυχημένης σειράς δράσης «Mission: Impossible» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Tα τελευταία 20 χρόνια, ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί, κάνει την παραγωγή αλλά και τα πιο απίθανα stunts στο κινηματογραφικό franchise «Επικίνδυνη Αποστολή», το οποίο με συνολικές εισπράξεις 2.8 δις δολάρια παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα στην ιστορία του σινεμά.

Ο κινηματογραφικός σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις επερχόμενες ταινίες στο Twitter, στο οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο με το logo του franchise και φλόγες παντού. Ο ηθοποιός έγραψε επίσης: «Καλοκαίρι 2021 και Καλοκαίρι 2022».

Επίσης, ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Τομ Κρουζ και στο επικείμενο σίκουελ της ταινίας «Top Gun» επιβεβαίωσε με tweet τη συμμετοχή στις δύο συνέχειες της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible».

Ο Τομ Κρουζ στη σειρά δράσης υποδύεται τον πράκτορα Ίθαν Χαντ της φανταστικής κατασκοπικής υπηρεσίας Impossible Missions Force (IMF).

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στον ρόλο του Ίθαν Χαντ

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ