Γιάννης Στάνκογλου: Θα τον δούμε τηλεοπτικά;

Ο Γιάννης Στάνκογλου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει, αν η τηλεόραση είναι μέσα στα πλάνα του, αλλά και αν έχει απωθημένα!

Η τηλεόραση είναι μέσα στα πλάνα σου;

Η τηλεόραση μου αρέσει, φτάνει να γίνεται σωστά. Αν έρθει κάποιος και μου πει κάτι ωραίο σε επίπεδο σεναρίου αλλά και ως προς^τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψουμε, είμαι μέσα. Έχω να κάνω τηλεόραση από το «Νησί», που ήταν μία πολύ ωραία παραγωγή. Πάνε, δηλαδή, δέκα χρόνια. Περιμένω να έρθει ένα σενάριο να με μαγέψει, ένας σκηνοθέτης όπως ο Παπαδουλάκης.

Υποθέτω ότι τηλεοπτικά συζητάς μόνο ρόλους και όχι άλλες δουλειές!

Έχω συζητήσει στο παρελθόν να παρουσιάσω ντοκιμαντερίστικη εκπομπή. Θα με ενδιέφερε να το κάνω αν μου ταίριαζε! Αν μου έλεγαν να καβαλήσω μια μηχανή και να πάω να βρω έναν καταρράκτη υπέροχο, θα το έκανα. Είναι όμως και θέμα χρόνου πια. Δεν μένει χρόνος, δουλεύουμε πολύ και πλέον δεν μας μένει χρόνος είτε για να ξεκουραστούμε, είτε για να σκεφτούμε, είτε για να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Αυτή είναι η πραγματική κρίση, το ότι δεν έχουμε πια χρόνο…

Η πορεία σου ακολουθεί την τροχιά που ονειρεύτηκες;

Δεν είχα ονειρευτεί καμία τροχιά. Σίγουρα έχω σκεφτεί να κάνω τον Αμλετ, τον Μάκβεθ και κάποια άλλα συγκεκριμένα έργα αλλά έρχονται σιγά-σιγά. Προς το παρόν νιώθω πολύ καλά με αυτά που έχω κάνει, δεν έχω απωθημένα, έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που θαυμάζω. Είμαι ικανοποιημένος και δίχως απωθημένα, είπε χαρακτηριστικά στο Gala!

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ