ΠΑΟΚ – Πανιώνιος LIVE: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική της Superleague


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική της Superleague, με στόχο να συνεχίσει την ξέφρενη και αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς για να πλησιάσουν στην πρώτη 5άδα.

Για τη 17η αγωνιστική της Superleague, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στην Τούμπα, όπου έχει μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θέλει ένα ακόμη “τρίποντο” για να διατηρήσει την “απόσταση ασφαλείας” από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη νέα χρονιά με ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά στο πρωτάθλημα έφυγε με σημαντικό διπλό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που περιόρισε τις αμφιβολίες για τη δυναμικότητα της ομάδας, από την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιο έκανε… ποδαρικό στο 2019, με την ισοπαλία 1-1 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και πλέον θα αναζητήσει την επιστροφή τους στις νίκες, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για την είσοδο στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ