Αυτού του είδους τα εσώρουχα δεν πρέπει να τα φοράς κατά τη διάρκεια της γυμναστικής


Μπορεί γενικώς να έχεις ακούσει πως πρέπει να γυμνάζεσαι φορώντας άνετα ρούχα, τα οποία δε σε στενεύουν και δε σου προκαλούν κάποιου είδους δυσφορία αλλά κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσουμε και για το κεφάλαιο ‘’ εσώρουχα’’. Και αυτήν τη φορά, δε θα σου υποδείξουμε ποια είναι τα πιο άνετα αλλά ποια μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή σου.

Όταν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για την προπόνησή σου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς ο ιδρώτας σε συνδυασμό με το λάθος εσώρουχο μπορεί να σου προκαλέσει μύκητες.

Απόφυγε το σατέν, το μετάξι και τη δαντέλα γιατί το δέρμα δεν αναπνέει σωστά. Αν κάνεις ήπια προπόνηση, τύπου γιόγκα ή pilates, τα βαμβακερά είναι τα καταλληλότερα εσώρουχα. Τέλος, καλό είναι να αποφεύγεις τα στρινγκ κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Προτιμότερα είναι τα κλασσικά ή τα brazilian.

Μία τελευταία συμβουλή, όσον αφορά την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης να επιλέγεις κολάν γυμναστικής ειδικά που απορροφούν τον ιδρώτα και την υγρασία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ