Πώς αντιδράει η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν της «χρεώνουν» σχέσεις;

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πώς αντιδρά στα ψευδή δημοσιεύματα που την αφορούν!

Εσύ «πέφτεις από τα σύννεφα» όταν κατά καιρούς σου «χρεώνουν» σχέσεις με ανθρώπους που ενδεχομένως να μην έχεις ερωτικό δεσμό;

Όχι, «δεν πέφτω από τα σύννεφα», σίγουρα δεν μου αρέσει καθόλου, όσο μπορώ βάζω τα πράγματα σε μια θέση, σε μια τάξη και τα ξεκαθαρίζω. Από εκεί και πέρα, αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να το παίξω και κάθε φορά να επιβεβαιώνω και να λέω. Κρατάω χαμηλούς τόνους στη ζωή μου και το κάνω από την αρχή που βγήκα σε αυτή τη δουλειά. Δεν με ευχαριστεί και δεν μου αρέσει να ακούω πράγματα για μένα σε προσωπικό επίπεδο που δεν ισχύουν, καταλαβαίνω ότι είναι αναγκαίο κακό για τη δουλειά καμιά φορά. Πιο πολύ με στεναχωρεί όταν γράφονται πράγματα χωρίς καν να με ρωτήσει κάποιος. Το αντιμετωπίζω κι αυτό με ψυχραιμία, δεν είμαι άνθρωπος που «θα βγω εύκολα από τα ρούχα μου». 

Τι θα σε έκανε να «βγεις από τα ρούχα σου»;

Θα «έβγαινα από τα ρούχα μου» για οτιδήποτε διάβαζα και θα είχε σχέση με τα παιδιά μου, θα τα πρόσβαλε ή κάτι άλλο… 

Πώς είναι η προσωπική ζωή σου;

Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο με το δουλειές, τα παιδιά και γενικότερα τιςυποχρεώσεις που έχω. Για μένα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να βλέπω τους αγαπημένους μου ανθρώπους, που το θέλω, τους φίλους μου, να ξεκουράζομαι, να φροντίζω το σώμα μου με φυσιοθεραπείες που κάνω, γιατί με την παράσταση και το χορό υπάρχει μια καταπόνηση. Παρ» όλα αυτά βρίσκω χρόνο για μένα, είπε στο Λοιπόν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here