Εντυπωσιακό! Μια κιθάρα Fender Stratocaster από… 1.200 κραγιόν ζωγραφικής (vid)

Ο σχεδιαστής Flymaster, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Burls Art, βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να χρησιμοποιήσει όλα τα χρώματα σε μια θήκη με κραγιόν: κατασκεύασε με πλήρως λειτουργική ηλεκτρική κιθάρα με 1.200 κραγιόν της κοινότοπης Crayola για να δώσει μορφή στο ηχείο!

Έκοψε τα κραγιόν στο ίδιο ύψος, τα έριξε σε ένα κουτί και με ρητίνη τα έκανε ένα σώμα. Στη συνέχεια, με μια χειροποίητη μηχανή φρεζαρίσματος λάξευσε το υλικό ώστε να αποκτήσει την πλάκα την οποία θα δούλευε. Χρησιμοποίησε καλούπι για να οδηγεί τη φρέζα ξύλο ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν «τέλειο» σχήμα μιας Fender Stratocaster.

Λάξευσε τις εσωτερικές κοιλότητες, έδωσε τις εξωτερικές καμπύλες και με πέντε στρώσεις βερνικιού ένωσε όλα τα μέρη. Στο τέλος, πρόσθεσε όλα τα αναγκαία εξαρτήματα που απαιτεί μια πλήρως λειτουργική ηλεκτρική κιθάρα.

«Έβλεπα, στο Διαδίκτυο, πολλούς να φιλοτεχνούν μπολ από κραγιόν κι ήθελα να το πάω λίγο πιο πέρα και να φτιάξω κάτι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω» είπε ο Flycaster. «Έτσι, αποφάσισα να κατασκευάσω μια ηλεκτρική κιθάρα στο στυλ της Fender Stratocaster», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ