Και η Πάτρα στο Σύνταγμα – Δεκάδες λεωφορεία αναχωρούν αυτή την ώρα (vids, pics)


Πολλά λεωφορεία αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα για την Αθήνα, προκειμένου Πατρινοί να μετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ενώ λεωφορεία θα αναχωρήσουν και από την Κορίνθου παραλαμβάνοντας μέλη της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Παράλληλα η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώσε πως την ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 2μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για το θέμα της Μακεδονίας, θα διαθέσει λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά όσων θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό.

Προετοιμασίες

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στην Αθήνα μπαίνοντας στην τελική ευθεία των προετοιμασιών.

Κομβικό ρόλο στην κινητοποίηση παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χιλιάδες χρήστες να έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται ή ότι θα συμμετάσχουν και με τους διοργανωτές να προβλέπουν σε ανακοίνωσή τους ότι θα είναι το ογκωδέστερο που έγινε ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και δήμοι της περιοχής θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει στην Αθήνα, ενώ στο συλλαλητήριο θα εκπροσωπηθεί και η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Το συλλαλητήριο διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία είχε πραγματοποιήσει και τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έξι πούλμαν αναχώρησαν πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 και από το Αίγιο

Τέσσερα  πούλμαν με 230 άτομα έφυγαν για Αθήνα από την ενορία Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Διαβάστε και αυτό: Όλη τη νύχτα η Ελλάδα στο πόδι – Δείτε βίντεο και εικόνες από τις αναχωρήσεις διαδηλωτών

Πέντε πούλμαν αναχώρησαν πριν από λίγο από το κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για μέλη της Χριστιανικής Εστίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ