Να γλύφεις και τα δάκτυλά σου: Ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού


Να γλύφεις και τα δάκτυλά σου: Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό πιάτο

Εύκολο πιάτο και πεντανόστιμο για να φτιάξεις στον/στην καλό σου. Δοκίμασέ το και θα προσκυνάει αφού ντερλικώσει!

Ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού

Υλικά:

500γρ ριγκατόνι
300γρ μανιτάρια άγρια
2 φύλλα δάφνης
2σκ σκόρδο
5 κρεμμύδια εσαλότ
300ml κρέμα γάλακτος
150ml λευκό κρασί
200γρ παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ