Ο Σορεντίνο απέκρουσε πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο – video


Η Γιουβέντους έφτασε σε εύκολη νίκη επί της Κιέβο με 3-0, για την 20ή αγωνιστική της Serie A, με τον 40χρονο παλιό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εύκολο έργο είχε μέσα στην έδρα της η Γιουβέντους, επικρατώντας με 3-0 της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα, Κιέβο, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στην Serie A.

Η αναμέτρηση είχε μια… αναμενόμενη εξέλιξη για την Γιουβέντους, με τους Ντιέγκο Κόστα (13’), Καν (45’) και Ρουγκάνι να σκοράρουν για τη «βέκια σινιόρα». Αυτός όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο 40χρονος πορτιέρε της Κιέβο απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 51′ όταν ο Κόστα έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάνι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά… δεν υπολόγιζε στον παλιό τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ο Σορεντίνο πετάχτηκε σαν… αίλουρος στην αριστερή γωνία και χαμηλά και έδιωξε την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο! Αυτό ήταν το πρώτο χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου επιθετικού τη φετινή σεζόν.

40 year old Stefano Sorrentino, my hero pic.twitter.com/xAcHofQZJq

— safia (@skinniar) January 21, 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ