Οι Μπέκαμ σκεπάζουν το σκύλο τους με κουβέρτα 5.000 λιρών και προκαλούν χαμό στο Instagram!


Το λες και έλλειψη συναίσθησης… Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε προ ημερών στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ αγκαλιά με τον σκύλο τους και την κουβέρτα του, η οποία είναι Louis Vuitton και κοστίζει 5000 λίρες. Του σκύλου η κουβέρτα, όχι του Μπέκαμ.

Ο Όλιβ, όπως είναι το όνομα του σκύλου της οικογένειας, κάνει την καλύτερη σκυλίσια ζωή του κόσμου. Ή έστω την ακριβότερη. Και η Βικτόρια αισθάνθηκε την ανάγκη να το μοιραστει με τους ακολούθους της.

Εκείνοι, όμως, δεν εκτίμησαν την αγάπη της στα ζώα. Και το ποστ έχει γεμίσει με διόλου κολακευτικά για τους Μπέκαμ σχόλια. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς το ζευγάρι έχει προκαλέσει άπειρες φορές στο παρελθόν με την επίδειξη του πλούτου του.

Η περιουσία τους είναι τεράστια, καθώς πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είναι πιο πλούσιοι και από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Και προφανώς δεν έχουν τι να κάνουν με τα χρήματά τους.

Κανένα από τα μέλη της οικογένειας, πάντως, δεν φάνηκε να ενοχλείται από τα σχόλια και δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ