Φούρνος Σαμπάνη: Η θρυλική ζαμπονοτυρόπιτα και τα δεκάδες καλούδια με τους πιστούς πελάτες για πολλά χρόνια (vids, pics)


Όσοι μένουν στις περιοχές της Νέας Ιωνίας Αττικής, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Φιλαδέλφειας, ξέρουν την πιο γευστική “γωνιά” της οδού Αλέκου Παναγούλη

Ο φούρνος Σαμπάνη είναι πολλά χρόνια η καθημερινή συνήθεια για τους λάτρεις του αλμυρού, του γλυκού και του καφέ. Εκατοντάδες πελάτες καθημερινά κάνουν “παρέλαση” για τα καλούδια που φτιάχνονται όλα…ΟΛΑ… καθημερινά στο εργαστήριο του φούρνου.

Γλυκά, αλμυρίκια, ψωμί, σφολιατοειδή, κουλουράκια, όλα παραγωγής… Σαμπάνη!

Πάρτε μια γεύση της καθημερινότητας στον φούρνο:

Ζαμπονοτυρόπιτα από άλλο πλανήτη

Έχει ορκισμένους θαυμαστές που τις παίρνουν δυο δυο. Η ζαμπονοτυρόπιτα έχει κάτι “μαγικό” και ξεχωριστό. Μια γεύση που δεν βρίσκεις αλλού. Γεμάτη, πλούσια και φρεσκοψημένη, αν τη δοκιμάσεις θέλεις σίγουρα και δεύτερη. Όχι επειδή δεν χόρτασες. Καθαρά από… λαιμαργία!

Ρίξτε μια ματιά στον όμορφο κόσμο του κυρ Σαμπάνη:

Γλυκά που φτιάχνονται καθημερινά στο εργαστήριο

Γλυκά, ταρτάκια, σοκολατόπιτες, τσουρέκια και ο κατάλογος είναι μακρύς. Ο φούρνος Σαμπάνη φτιάχνει κάθε μέρα δεκάδες διαφορετικά είδη γλυκών για όλα τα γούστα.

Ο φούρνος Σαμπάνη βραβεύτηκε πριν λίγο καιρό στους κορυφαίους φούρνους της Αττικής

Ως ένας από τους κορυφαίους φούρνους της πόλης βραβεύτηκε ο Σαμπάνης, κερδίζοντας από τα Best Greek Food Awards τη διάκριση για το έτος 2018! Οι κόποι τόσων ετών ανταμείφθηκαν με τον πιο ιδανικό τρόπο! Και αυτό έκανε χαρούμενο και περήφανο τόσο τον ίδιο τον Σαμπάνη όσο και την πάντα χαμογελαστή και όμορφη ομάδα της επιχείρησής του!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Νέα Ιωνία Αττικής

Διεύθυνση: Αλ. Παναγούλη 44, 142 31

Τηλ.: 210 27 55 981

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 06:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

Site: 

Facebook page: Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική Σαμπάνης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ