Ναύπακτος: Σοκ- Μαθητές γυμνασίου «έγδυναν» κοπέλες με εφαρμογές και διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες

Ναύπακτος: Φάμπρικα φέρεται να είχαν στήσει δυο μαθητές γυμνασίου οι οποίοι μέσω ειδικής εφαρμογής αφαιρούσαν τα ρούχα από κορίτσια του σχολείου και στη συνέχεια μοίρασαν αυτές τις φωτογραφίες.

Στην σοκαριστική αυτή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Διευθυντής του γυμνασίου, ο οποίος και πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της β’ γυμνασίου, δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, δείχνοντας τες σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Μάλιστα στο πλαίσιο της προανάκρισης ενώπιον των Αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες αυτές ήταν και η 13χρονη κόρη του.

Ναύπακτος: «Έφτιαχναν» τις φωτογραφίες και τις διακινούσαν σε συμμαθητές τους

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα, ο 13χρονος μαζί με ακόμα έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο, αν και τόσο μικρός, ήταν και μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ