Γερμανίδα έχει μανία με το μαύρισμα γιατί θέλει το δέρμα της να γίνει «αφρικάνικο καφέ»

Η Barbie με «τα μεγαλύτερα στήθη της Ευρώπης» πήρε αυτό που ήθελε και με το παραπάνω

Το γνωστό glamour model από τη Γερμανία με τα αβυσσαλέα προσόντα Martina Big άφησε τους φαν της με το στόμα ανοιχτό μετά το «ακραίο μαύρισμα», όπως το αποκαλεί, θέλοντας να μετατρέψει τη λευκή καυκάσια επιδερμίδα της σε καφέ του μαονιού.

Η Martina ισχυρίζεται πως έχει πια τα μεγαλύτερα στήθη της Ευρώπης (32 S), δεν σταματά όμως εκεί, καθώς ο νέος της στόχος είναι να γίνει καφέ. Για εθισμό στο μαύρισμα κάνει και η ίδια λόγο και υποβάλλει τον εαυτό της σε θεραπείες που αυξάνουν τη μελανίνη.

«Το αγαπώ και θέλω να το φτάσω στα όριά του», λέει για το μαύρισμα η κάτοικος της γερμανικής Τριρ, «θέλω να γίνει σκουρότερο και σκουρότερο και να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Μου αρέσει η αντίθεση των ξανθών μου μαλλιών και του σκούρου καφέ δέρματός μου».

Και συνεχίζει: «Λατρεύω να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα μάτια τους όταν περνάω και τα σοκαρισμένα πρόσωπά τους, λέγοντας ‘‘πώς είναι δυνατόν αυτό;’’».

Δεν θέλει να αλλάξει λέει φυλή η 28χρονη, καθώς παραμένει απαρέγκλιτα στον δρόμο για να γίνει «η απόλυτη πραγματική Barbie» και συνεχίζει να αυτοπροσδιορίζεται ως λευκή, είναι μόνο ότι αγαπά το καφέ δέρμα της μαύρης φυλής: «Ναι, έχω το δέρμα μιας κοπέλας από την Αφρική. Αλλά δεν παριστάνω πως είμαι μαύρο κορίτσι».

Η πρώην αεροσυνοδός άρχισε να τροποποιεί το σώμα της το 2012, όταν ο σύντροφός της Michael την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με το modelling. Τότε ήταν που παθιάστηκε με τις πλαστικές, πριν βρει τη νέα μεγάλη αγάπη στο μαύρισμα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ