Τοπαλούδη – Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη: Η φοιτήτρια είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του δολοφόνου της (vid)

Αποκάλυψη «βόμβα» έρχεται στο φως της δημοσιότητας γεννώντας νέα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία τις 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν ένα νέο σημαντικό εύρημα, καθώς τον Ιανουάριο του 2018 βρέθηκε κλήση της Ελένης Τοπαλούδη με τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου από τη Ρόδο.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την επικοινωνία, η Ελένη απενεργοποίησε το συγκεκριμένο κινητό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κλήση έγινε από την Ελένη προς το κινητό του πατέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο 21χρονος να της είχε δώσει τον αριθμό του πατέρα του ως δικό του. Αυτό είναι προς το παρόν κάτι που δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ο πατέρας του 21χρονου πάντως δεν έχει αναφέρει κάποιο τέτοιο στοιχείο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που διεξάγεται όλο αυτό το διάστημα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο για ποιο λόγο έγινε η κλήση, αλλά και ποιο ήταν το περιεχόμενό της.

Παράλληλα, η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο.

«Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας (…) Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας (…) Τα χειρότερα ακούω να λένε για εμάς. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας» είπε η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ