1111: Βλέπετε κι εσείς αγγελικούς αριθμούς; Τι σημαίνουν;


1111: Σήμα από του αγγέλους για ευημερία και τύχη λένε στην αριθμολογία. Οι αγγελικοί αριθμοί θεωρούνται ως μια νέα αρχή

Στην αριθμολογία, συχνά συνδέουν το 11:11 με σημάδι από την τύχη ή τη σύμπτωση. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα σήμα από τους αγγέλους, καθώς σας ενημερώνουν ότι είναι κοντά σας.

Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις, το 11:11 θεωρείται ως μια νέα αρχή ή ότι βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι πηγαίνοντας προς τη σωστή κατεύθυνση.

Συχνά θεωρείται ως παράδειγμα συγχρονισμού, καθώς και ως ευνοϊκό σημάδι ή ως υπόδειξη για την παρουσία πνευματικής επιρροής.

Το 11:11 είναι γνωστό ως αριθμός διπλής φλόγας και συνδέεται πιο συχνά με πνευματικές σχέσεις. Τα δύο 11 είναι κατοπτρικές εικόνες και παρουσιάζουν δύο αδελφές ψυχές. Το να βλέπεις το 11:11 παντού είναι μια υψηλή ένδειξη ότι η αγάπη είναι προ των πυλών.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το 11:11 είναι ένας μαγικός αριθμός ή τυχερή ώρα της ημέρας, καλό για να κάνεις μια ευχή… ή να φτάσεις στην κοσμική φώτιση.

«Ο αριθμός 11 είναι ένας θεϊκός αριθμός και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στις 11/11 ή έχουν ισχυρό 11 στον αριθμό γέννησής τους είναι άνθρωποι που έχουν ένα προορισμένο μονοπάτι, συνήθως είναι εδώ για να κάνουν κάτι πολύ μεγάλο στον κόσμο.

1111: Η Doreen Virtue λέει ότι οι αγγελικοί αριθμοί 1,11, 111, 1111 σημαίνουν:
“Κράτα τις σκέψεις σου θετικές γιατί θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα.
Επικέντρωσε μόνο σε όσα θέλεις και όχι σε όσα φοβάσαι”.

1111: Σε θέματα σχέσεων, το 11:11 θεωρείται και ο αριθμός της Δίδυμης Φλόγας

Την εμπειρία της δίδυμης φλόγας τη βιώνουν δυο άνθρωποι που κατά την ενσάρκωση τους μοιράστηκαν κομμάτι από την αιώνια φλόγα.

Έτσι, όταν βλέπεις 11:11 ίσως να σημαίνει ότι η δίδυμη φλόγα σου είναι κάπου κοντά και ετοιμάζεστε για τη συνάντηση σας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αφού ξεκίνησες να παρατηρείς και να εντοπίζεις το 11:11 στη ζωή σου, στην ώρα, σε αποδείξεις, σε θέσεις, σε πίνακες, έχει ξεκινήσει για εσένα ένα μοναδικό ταξίδι που θα σε αλλάξει και θα σε εξελίξει πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.

Όταν το 11:11 εκπληρώσει τον σκοπό του θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στη ζωή σου άλλοι σημαντικοί αριθμοί σε άλλους σημαντικούς συνδυασμούς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ