Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμά της στις μητέρες – «Τον τελευταίο χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ για όλα»

Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις προσπάθειες που καταβάλλει τον τελευταίο χρόνο – από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της -, προκειμένου να είναι τέλεια σε όλες τις υποχρεώσεις της, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή influencer θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις μητέρες που την ακολουθούν, προκειμένου να σταματήσουν να είναι αυστηρές με τον εαυτό τους, καθώς είναι λογικό καμία να μην τα προλαβαίνει όλα.

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία» ανέφερε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ