Ολυμπιακός: Με Σολδάνο και… 19άδα. Η αποστολή για τη ρεβάνς με Ξάνθη


Δεκαεννιά παίκτες πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο «Καραϊσκάκης», ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, με το όνομα του Φράνκο Σολδάνο να περιλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτή.

Ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, μετά τη μετεγγραφή τους στους Πειριαώτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον επιλέγει μεταξύ των 19 παικτών για τη σπουδαία ρεβάνς με την Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και έτσι η ρεβάνς στο “Καραϊσκάκης” θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά η εξέλιξη του αγώνα, μπορεί να δώσει την ευκαιρία και για το ντεμπούτο του Αργεντινού επιθετικού.Η αποστολή του ΟλυμπιακούΣα, Χουτεσιώτης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Χασάν, Σολδάνο και Βοΐλης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Ξάνθη. / The squad players selected ahead of the match against Xanthi FC. ⚪️⚽️ #olympiacos #greekcup #OLYXAN #squadlist #legend

Gepostet von Olympiacos FC am Dienstag, 22. Januar 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ