Πού κολυμπούν μαζί άνθρωποι και γουρούνια; (vid)


Το Big Major Cay είναι ένα μικροσκοπικό ακατοίκητο νησί με πυκνή δασώδη βλάστηση, που βρίσκεται στις Μπαχάμες. Λογικά δεν θα το γνώριζαν πολλοί, ωστόσο είναι πλέον διάσημο σε όλο τον κόσμο διότι εκεί μπορεί κάποιος να συναντήσει τους πιο συμπαθείς τετράποδους κολυμβητές και να χαρεί μαζί τους την παραλία, τον ήλιο και τη θάλασσα. Κι ας είναι ημιάγριοι.

Σ΄ αυτό το τροπικό νησάκι ζει μια μικρή ομάδα χοίρων, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι (και ωραίοι), και επιδίδονται σε όλες τις θαλασσινές δραστηριότητες μαζί με τους ανθρώπους. Πώς βρέθηκαν εκεί; Ακούγονται διάφορες ιστορίες, από τις οποίες οι πιο επικρατέστερες είναι δύο: Είτε κολύμπησαν ως το νησί έπειτα από ναυάγιο είτε εγκαταλείφθηκαν από ναυτικούς, που υπολόγιζαν ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφαν στο νησί και θα είχαν τροφή.

Θαλασσινά παιχνίδια στο Νησί των γουρουνιών

Οι χοίροι είναι καθαροί και φιλικότατοι με τους ανθρώπους. Βουτάνε μαζί τους στα τροπικά νερά, φωτογραφίζονται με άνεση και γεύονται ό,τι είδους λιχουδιά τους προσφέρουν οι τουρίστες. Ας ελπίσουμε μόνο να μην αληθεύει η φήμη που κυκλοφόρησε ότι κάποια από τα συμπαθή τετράποδα βρέθηκαν νεκρά από ακατάλληλα τρόφιμα ή/και αλκοόλ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ