Απαγωγή Λεμπιδάκη: «Θέλω δικαιοσύνη» υποστήριξε 46χρονος κατηγορούμενος


Συνεχίζεται σήμερα (23/1/2019) στο Ηράκλειο η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, με τις καταθέσεις κατηγορουμένων.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «θέλει δικαιοσύνη».

Νωρίτερα απολογήθηκε ένας 23χρονος αλλά και ένα νεαρός από τα Σφακιά που φέρεται να ήταν ο φύλακας του Μιχάλη Λεμπιδάκη στη διάρκεια της ομηρίας του.

Ο ίδιος πάντως διαφοροποίησε την κατάθεσή ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται απειλές.

Υπενθυμίζεται ότι στην ακροαματική διαδικασία της 17ης Ιανουαρίου είχε προκαλέσει αίσθηση η απολογία του 44χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας που είχε αποτελέσει το τελευταίο κρησφύγετο της ομάδας των φερόμενων ως απαγωγείς του επιχειρηματία.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια της συντονισμένης και επιτυχημένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ στη διάρκεια της οποίας είχε απελευθερωθεί ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί ότι ενεπλάκη στην υπόθεση της απαγωγής μετά από εκβιασμό που είχε δεχθεί, ωστόσο δεν είχε κατονομάσει τους εκβιαστές του λέγοντας ότι φοβάται να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ neakriti.gr/cretapost.gr

.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ