Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος” σφράγισε” την πρόκριση με νέα νίκη


Ο νέος “περίπατος” του Ατρόμητου επί του Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) έδωσε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας στους Περιστεριώτες, με συνολικό σκορ τερμάτων 5-1.

Ο Ατρόμητος  επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης πολύ πιο εύκολα απ’ όσο μπορεί να δείχνει το τελικό 2-1, “ζευγάρωσε” τις νίκες του κόντρα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” και πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η νίκη της ομάδας του Κάναντι με 4-0 στο ματς της Ριζούπολης έδωσε… διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης μέσα στην έδρα τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6′.

Ατρόμητος: Ανανέωσε με Κιβρακίδη! Στο Περιστέρι ο Ουάρντα

Ο Καρασαλίδη έκανε το γύρισμα, ο Μπρούνο πήρε την πρώτη κεφαλιά και η δεύτερη του Μούγιακιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” για το 1-0. Η ομάδα του Κάναντι “άγγιξε” το 2-0 στο 18′, όταν η προβολή του Κωτσόπουλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστρά. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν έξι τελικές, οι τρεις προς την εστία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν είχε ούτε μια τελική!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές, προκειμένου οι τεχνικοί να κάνουν τις δοκιμές τους. Μέσα σε ένα τετράλεπτο είδαμε και δυο γκολ. Στο 63′ ο Ατρόμητος έφτασε στο 2-0 με το σουτ στην κίνηση του Μπρούνο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βάρκας εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Θεοδωράκη και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ο Ατρόμητος συνέχισε τις προσπάθειες του σε… χαλαρούς ρυθμούς, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά τελικά το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ