H Lamborghini Urus βουτάει στις λάσπες (+video)


Η διάδοχος της στρατιωτικής LM002 στον θρόνο των «Rambo-Lambo» λογίζεται ήδη ως το ταχύτερο SUV στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν έχει πάρει επίσημα το χρίσμα του Nurburgring. Δεν είναι και δύσκολο, καθώς οι 650 ίπποι του 4λιτρου V8 twinturbo δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης στους ανταγωνιστές της Urus. Όλα αυτά εντός ασφάλτου.

Εκτός δρόμου τώρα, το SUV της Lamborghini έχει αποκτήσει μερικώς την φήμη του «ευαίσθητου». Βοήθησε αρκετά σε αυτό ένα απίστευτο περιστατικό στον Καναδά με πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, αλλά και η γενικότερη πεποίθηση πως τα πολυτελή μοντέλα της κατηγορίας δεν αρέσκονται σε αυτού του είδους την μεταχείριση. Ο Valentino Balboni, όμως, θέλει να αποδείξει του λόγου το…αναληθές.

Για όσους δεν γνωρίζουν το όνομα, ο Balboni είναι ο θρυλικός αρχι-δοκιμαστής της Lamborghini και υπεύθυνος για την εξέλιξη των δυναμικών χαρακτηριστικών σε ονειρικές κατασκευές όπως η Countach, η Diablo, η Murcielago και τελευταία στην ομώνυμη Gallardo LP 550-2. Ο Ιταλός «μαέστρος» της οδήγησης, ο οποίος είχε πρωτεύοντα ρόλο και στην ανάπτυξη της LM002, δεν θα μπορούσε να αφήσει την φήμη της Urus απροστάτευτη. Οπότε την πήρε και εφόρμησε σε μια λασπωμένη διαδρομή, δείχνοντας πως τα κατάλληλα χέρια κάνουν το αυτοκίνητο, ουχί το αντίστροφο (συνήθως).

(Από το 12.59 ο Ιταλός θρύλος)


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ