Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στο χειρουργείο ο 33χρονος για να αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι


Σε ένα από τα πιο δύσκολα χειρουργεία υποβάλλεται σήμερα ο Δ. Ο., 33χρονος νιόπαντρος, που τραυματίστηκε σοβαρά από σεσημασμένο «μπράβο» της νύχτας το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι

Ο33χρονος υποβάλλεται σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας από τη μετωπιαία χώρα. Πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι δίνεται μάχη από τους γιατρούς για την αφαίρεσή της χωρίς να του αφήσει κάποιο πρόβλημα στο οπτικό νεύρο καθώς έχει «πειραχτεί» το αριστερό του μάτι.

Την ίδια ώρα ο μικρός του αδερφός Γ. Ο. και ο φίλος τους Φ.Ρ. έχουν ήδη εξέλθει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ταυτόχρονα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ μετά τη σύλληψη του συνοδηγού του μαύρου τζιπ, Αλβανός ετών 33 το βράδυ της Κυριακής, στρέφονται στον πιστολέρο δηλαδή εκείνον που ατάραχος και σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς. Έχουν στηθεί μπλόκα σε λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα προκειμένου να μη διαφύγει ο κακοποιός ο οποίος φαίνεται ότι είναι και ο εκτελεστής του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία. Σε ό,τι αφορά στις έρευνες οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει το μαύρο τζιπ.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από καβγά μεταξύ των τριών τραυματιών από την Κρήτη και των δύο επιβαινόντων ενός μαύρου τζιπ, που περνούσε έξω από γνωστό κλαμπ. Ένας εκ των επιβαινόντων στο όχημα, πυροβόλησε εναντίον της παρέας που είχε έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για πάρτι γάμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Νοσηλεύονται με τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πρόκειται για δύο αδέλφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέλφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους είναι ηλικίας 28 ετών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ