Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοι


Μιλάμε για πραγματικές προκλήσεις…
Στην υποθετική περίπτωση που έπεφτε ένα μαγικό λυχνάρι στα χέρια σου, είναι πιθανότατο το πού θα ξόδευες τη μια από τις τρεις ευχές:

ΝΑ ΜΗ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!

Λογικό είναι. Πρώτα εξασφαλίζεις ότι θα ‘σαι αιωνίως φρεσκαδούρι και μετά ψάχνεσαι για τα υπόλοιπα αγαθά που θα ομορφύνουν τη ζωή σου.

Γιατί κακά τα ψέματα: Μ’ αυτή τη μόδα του «10 year challenge» (ειδικά στην περίπτωση που μπήκες στη διαδικασία να συμμετάσχεις) σε έπιασε μελαγχολία.

Διαπίστωσες/θυμήθηκες ότι περνάνε τα χρόνια. Και έγιναν ακόμα πιο εκνευριστικές στα μάτια σου κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που μάλλον… συνάντησαν το τζίνι που λέγαμε παραπάνω.

Κερδίζοντας το να μοιάζουν απίστευτα ατσαλάκωτοι και θρασύτατα ανέγγιχτοι από τον χρόνο.

Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:

Χαβιέ Ζανέτι

Αν δεν είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του, θα μπορούσε να παίζει ακόμα και να μην έχει καταλάβει κανένας τίποτα. Γιατί πέρα από μεγάλη μπαλαδόφατσα, ήταν (και εξακολουθεί να είναι) αγέραστη μπαλαδόφατσα! Σαν οι ρυτίδες να φοβούνται να τον πλησιάσουν -όπως ακριβώς συνέβαινε με τους αντίπαλους επιθετικούς- τα αυτοκόλλητα από την καριέρα του θυμίζουν κολάζ από φωτογραφίες ταυτότητας που τράβηξε ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα!

Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοιΤομ Κρουζ

Μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση. Λες κι έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάολο με αντάλλαγμα να μείνει πάντα νέος! Ολόιδιος από την εποχή του «Top Gun» μέχρι το 200ο σίκουελ του «Mission Impossible», σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι πώς γίνεται να μην έχει -όχι μόνο ζάρες αλλά- ούτε καν άσπρες τρίχες! Μοναδική περίπτωση που θα τον μπορούσε να τον κοντράρει σε εξίσου ευνοϊκή μεταχείριση από τον χρόνο ο επίσης ατσαλάκωτος Κιάνου Ριβς.

Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοιΘάνος Ασκητής

Ίσως είναι το αντικείμενο αυτό που τον κρατάει ακμαίο. Οι ανεξάντλητες γνώσεις του γύρω από το σεξ ενδεχομένως να έχουν βοηθήσει και τον ίδιο να φαίνεται ντούρος. Είτε οφείλεται όμως σε ευλαβική τήρηση των συμβουλών που δίνει και στους ασθενείς του, είτε απλώς έχει καταλάβει (λόγω απασχόλησης) ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής, ένα είναι σίγουρο: Ο Έλληνας γκουρού του έρωτα δεν πέφτει -και δεν γερνάει- ποτέ!

Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοιΚάτια Δανδουλάκη

Κανονικά -για λόγους ευγένειας- δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία γυναίκα σε αυτή την κουβέντα. Εξάλλου δεν ρωτάς, ούτε αναφέρεσαι εμμέσως στην ηλικία μιας κυρίας. Η Κάτια Δανδουλάκη όμως δεν είναι μια οποιαδήποτε κυρία. Είναι ο ορισμός της διαχρονικής ομορφιάς. Η επιβεβαίωση ότι γίνεται ένας άνθρωπος να μείνει λαμπερός για πάντα. Και η ευχή/ελπίδα να είναι και η δική σου γυναίκα έτσι όταν με το καλό μεγαλώσετε.

Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοιΧρήστος Νικολόπουλος

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν». Ο στίχος έχει γραφτεί από τον Μανώλη Ρασούλη, αλλά (αν αναφερόταν στον εαυτό του) θα μπορούσε σίγουρα να έχει γραφτεί από τον Χρήστο Νικολόπουλο. Έχοντας συνεργαστεί από Τσιτσάνη και Βαμβακάρη μέχρι Γαρμπή και Ρέμο, κάνει χαβαλέ στο χάσμα των γενεών που έχει μεσολαβήσει. Ενώ λοιπόν οι συνομήλικοί του γερνούν και ρετάρουν, ο ίδιος… το βιολί του (ή μάλλον το μπουζούκι του)!

Ξεφτιλίζουν το «10 year challenge»: 5 τύποι που έχουν μείνει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αγέραστοιΓράφει ο Γιώργος Μαραθιανός/menshouse.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ