Το Τατουάζ: Η Όλγα και η Αμαλία καταρρέουν από τον πόνο και την απελπισία


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Ορφέας βρίσκει έναν δικηγόρο που θα διαχειριστεί το διαζύγιό του και του λέει ότι θέλει να προχωρήσει σε αντιδικία!

Η Αφροδίτη μαγειρεύει πάλι μπροστά στη κάμερα του Χάρη και του εξάπτει τη φαντασία! Ο Μάριος συνεχίζει να κάνει «κόλπα» στον Θεοχάρη και τον εξοργίζει! Ο Αλέξανδρος καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την Άννα και τη Λήδα που είναι εξαφανισμένες και ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία! Μετά από έρευνα βρίσκουν το βανάκι που μετέφερε Άννα και Λήδα, καμένο σε μια ερημική παραλία, αφήνοντας ένα μυστήριο για το που μπορεί να βρίσκονται. Ο Σωκράτης βασίζεται στο ένστικτο του Νικόλα και του αποκαλύπτει πως ξέρει ποιος είναι ο σήριαλ κίλερ. Η Όλγα ρωτάει ευθέως τον Αλέξανδρο πού είναι η Λήδα…
Ο Αλέξανδρος κρύβει την αλήθεια από την Όλγα και κερδίζει μια μικρή παράταση χρόνου πριν αναγκαστεί να της πει τα δυσάρεστα. Στην ίδια δύσκολη θέση όμως βρίσκεται και ο Σέκερης, που αναγκάζεται να παίξει θέατρο μπροστά στην Αμαλία. Το μυαλό όλων πηγαίνει στον Παρασχάκη και θεωρούν πως αυτή η πράξη είναι αντίποινα για τη σύλληψή του. Η Τατιάνα μαθαίνει πως ο Τόνυ δεν είναι υπεύθυνος για το ατύχημα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση της απέναντί του, θέλει διαζύγιο. Ο Σωκράτης μιλά στον Νικόλα για τις υποψίες του σχετικά με τον σήριαλ κίλερ, ενώ την ίδια ώρα ο Ορφέας εντοπίζει το επόμενο θύμα του. Η άχαρη ώρα για τον Αλέξανδρο και τον Σέκερη φτάνει. Πρέπει να μιλήσουν για την απαγωγή, της Άννας και της Λήδας… δεν μπορούν να το κρατούν άλλο κρυφό… Η Όλγα και η Αμαλία καταρρέουν από τον πόνο και την απελπισία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ