Άγρια καταδίωξη από τις 4 τα ξημερώματα, έληξε πριν… λίγο


Μια καταδίωξη που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, έγινε τα ξημερώματα από τον περιφερειακό Αιγάλεω και κατέληξε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη με τη σύλληψη του οδηγού πριν λίγο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Policenews.gr, το Ειδικό Όχημα Φυλής εντόπισε στις 04:18 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/12) στην περιφερειακή Αιγάλεω, πάνω απο τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, δύο οχήματα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με πηγές, οι επιβαίνοντες στα οχήματα έσκυψαν όταν αντίκρισαν το περιπολικό της Αστυνομίας.

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις των επιβαινόντων πλησίασαν τα οχήματα τα οποία ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα για 33 λεπτά να ξεκινήσει μια άγρια καταδίωξη του ενός εκ των δυο αυτοκινήτων, τύπου Smart που είχε κλαπεί από τη Νίκαια πριν απο λίγη ώρα.

Ο δράστης κινήθηκε μέσα απο τα στενά των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, ενώ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς, ορισμένοι εκ των οποίων επέστρεφαν απο διασκέδαση.

Τελικά, το Smart εγκαταλείφθηκε στις εργατικές κατοικίες Ρέντη και κατά την καταδίωξη έπεσε το κινητό του οδηγού και έτσι εντοπίστηκε η ταυτότητά του. Αμέσως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς η πολυκατοικία που διαμένει.

Τελικά και μετά από Εισαγγελική εντολή, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μπούκαραν πριν λίγο στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Αρμένιο δράστη που είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ