Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός LIVE: Μεγάλη “μάχη” στην Euroleague


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την πρωτοπόρο της Euroleague, Φενερμπαχτσέ -του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς- έχοντας σαν στόχο την 13η νίκη του και την επιστροφή στην τετράδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην «Ulkersports Hall» τη Φενέρμπαχτσε, σε ματς για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη που θα περάσει από την έδρα της Φενερμπαχτσέ (17 νίκες – 2 ήττες) και την ίδια ώρα θα ελπίζει σε νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αναντολού Εφές στην Ισπανία, ώστε να «πιάσει» την τουρκική ομάδα στην τέταρτη θέση.

Η αποψινή, είναι η 25η «μάχη» των δυο ομάδων σε επίπεδο Euroleague. Ο Ολυμπιακός, προηγείται με 14-10 συνολικά στις νίκες, ενώ έχει εξαιρετική παράδοση ως φιλοξενούμενος της Φενέρμπαχτσε, με 8 νίκες σε 11 αγώνες στην Πόλη. Επί ελληνικού εδάφους υπάρχει ισορροπία (6-6).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Πόλη με ρεκόρ 12-7. Το έργο της θα είναι δύσκολο αφού οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έχουν δείξει τρομερή σταθερότητα. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σλοβένος, Ματέι Μπολτάουζερ και ο Ισπανός, Κάρλος Περούγκα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ