Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον Καραλή. “Στιγμή που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου”

Ο Εμμανουήλ Καραλής υπηρετεί τη θητεία του και πριν από λίγες ημέρες αφιέρωσε στο Πολεμικό Ναυτικό το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τα 5.55μ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς.

“Είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση και το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνω στο ένδοξο πολεμικό ναυτικό όπου υπηρετώ την θητεία μου”, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ο 20χρονος Έλληνας αθλητής, ποστάροντας τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, εκεί όπου χαιρέτησε στρατιωτικά!

Την Πέμπτη (24.01.2019) ο Εμμανουήλ Καραλής τιμήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, γράφοντας μάλιστα πως ήταν μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή.Το μήνυμα του Καραλή:

“Μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου έζησα σήμερα κατά την διάρκεια της τιμησης μου από το πολεμικό ναυτικό για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησα στους Μεσογειακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα. Είμαι ευτυχής που με τίμησε ο Αρχηγός του Πολεμικού μας Ναυτικού Αντιναύαρχος Νίκος Τσουνης και βρέθηκα ανάμεσα σε ΕΛΛΗΝΕΣ που τιμούν την πατρίδα και νιώθουμε το ίδιο δέος μπροστά στην ελληνική σημαία

⚓️ ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ⚓️”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here