Σοβαρή καταγγελία διαδηλωτή αναγνώστη για την ΕΛ.ΑΣ. – Παραλίγο να σκοτώσουν διαδηλωτή


Ένα απίστευτο σκηνικό αστυνομικής βίας παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή διαδηλωτή στο χθεσινοβραδινό συλλαλητήριο για το μακεδονικό

Δυστυχώς λόγω της μικρής διάρκειας του περιστατικού δεν κατέστη δυνατόν να βιντεοσκοπηθεί.

Μετά τη ρίψη των χημικών, ένας αριθμός διαδηλωτών απομακρυνόταν από το Σύνταγμα και κατευθυνόταν από την Οδό Μητροπόλεως προς το σταθμό Μετρό στο Μοναστηράκι όταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, μέσα απ’ τα στενά, πετάχτηκαν δυο τζιπ της ελληνικής αστυνομίας και πέρασαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από κάθετη διασταύρωση της οδού Μητροπόλεως με αποτέλεσμα παραλίγο να χτυπήσουν διαδηλωτές που περνούσαν εκείνη τη στιγμή το δρόμο γρήγορα για να γλυτώσουν από τα χημικά. Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε μεγάλη ένταση και ως εκ θαύματος δεν παρέσυραν κάποιον διαδηλωτή, θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή για σοβαρά τραυματία ή θα θρηνούσαμε νεκρό.

Δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιον λόγο έγινε αυτό ή τι ήθελαν ακριβώς οι αστυνομικοί να πετύχουν με αυτή τους την κίνηση.

Θα σας παρακαλούσα πολύ να το δημοσιεύσετε! Τέτοια συμβάντα δεν πρέπει να μένουν άγνωστα από τον κόσμο!

Δεν συνέβη ευτυχώς κάποιος τραυματισμός αλλά θα μπορούσε άνετα αυτή τη στιγμή η είδηση να είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ αν είχε υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ζωής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχως δεν υπαρχει βιντεο για να πεισθεις.. αν θες προφανως δεν θα το πιστεψεις.. Ηταν ομως μπροστα ανω των 15-20 ατομων

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ